Erhverv

Din virksomhed har brug for hurtig og kompetent problemløsning.

Som erhvervskunde hos MS INSTALL er du sikret en professionel samarbejdspartner gennem hele processen.
Vi arbejder med at sikre de nyeste og bedste løsninger i branchen, og lægger stor vægt på tillid til kunden,
​Vi klarer alle typer af elektriske installationer med fokus på drifts og personsikkerhed, både på kontorer og industrien.
​Vi har fokus på at levere et godt produkt hver gang, prisfaste løsninger i god kvalitet og går ikke på kompromis med vores faglighed.

Vi udfører alt arbejde med udgangspunkt i tre målsætninger:

 - Kvalitetsarbejde
 - God service
 - Overholdelse af aftaler/tidsfrister


Med kvalitetsarbejde mener vi, at opgaven skal udføres til kundens fulde tilfredshed. Det medfører en høj grad af planlægning og forberedelse, for at få sat sig rigtigt ind i opgaven, og derved mindske eventuelle uoverensstemmelser senere i processen.

Med god service omfatter bl.a. evnen til løbende at orientere kunden om hændelsesforløbet, og ikke foretage ændringer af den oprindelige plan uden at kunden først er underrettet.

Det indebærer også hurtige responstider når kunder ringer med forespørgsler, samt overordnet set at fremstå imødekommende og servicemindet.

Vi gør alt for at overholde aftaler og tidsfrister. Ved evt. sygdom og ferie er det vigtigt at kunne erstatte den pågældende medarbejder, så arbejdet ikke sakker bagud.

Vi løser blandt andet følgende opgaver:
- Serviceaftale
- Belysning
- Energioptimering
- Nye opførelser af bygninger
- Tilbygning
- Ombygning
- Renovering
- Byggestrøm
- Fejlfinding
- Almenlig service og vedligehold
- Netværk
© MsInstall

phoneenvelopelocation-arrow Call Now ButtonPhone: 20 44 50 77 linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram