Private

Skal du bygge nyt eller renovere, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

MS INSTALL udfører alle slags el-opgaver i dit hjem. Vores fokus er at levere et godt og langtidsholdbart resultat hver gang, og du kan således altid forvente en sikker og solid løsning, hvad enten den konkrete opgave er stor eller lille. Vi udfører opgaverne til konkurrencedygtige priser, uden at du hverken skal gå på kompromis med kvalitet eller service. Vi arbejder med at sikre de nyeste og bedste løsninger i branchen, og lægger stor vægt på tillid til kunden. Kunderne er altid i fokus, hvorfor vi altid står inden for, at levere opgaverne i god kvalitet, korrekt økonomi og til aftalt tid.

Vi mener at kvalitetsarbejde opnås ved at opgaven udføres til kundens fulde tilfredshed. Det medfører en høj grad af planlægning og forberedelse, for at få sat sig rigtigt ind i opgaven, og derved mindske eventuelle uoverensstemmelser senere i processen.
God service omfatter bl.a. evnen til løbende at orientere kunden om hændelsesforløbet, og ikke foretage ændringer af den oprindelige plan uden at kunden først er underrettet.

Det indebærer også hurtige responstider når kunder ringer med forespørgsler samt overordnet set at fremstå imødekommende og servicemindet.

Vi løser bland andet følgende opgave:
- Nye opførelse af bygninger
- Tilbygning
- Ombygning
- Renovering
- Fejlfinding
- Almenlig service og vedligeholdelse
© MsInstall

phoneenvelopelocation-arrow Call Now ButtonPhone: 20 44 50 77 linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram